045 - 561 09 24 info@culsana.com
[rev_slider alias="algemeen"]

Over ons

Culsana is een familiebedrijf waar wij onze klanten met een gedreven team van dienst zijn.
Samen met zorgprofessionals ontwikkelen en produceren wij vernieuwende zit- en ligoplossingen voor de zorg.

Waar andere leveranciers stoppen, zien wij de uitdaging.
Hierbij staat het realiseren van comfort en zorgverlichting centraal.

Onze producten zijn vernieuwend en dragen bij aan het realiseren van innovatieve en duurzame oplossingen voor thuis en in de zorg.

Denk hierbij ook aan oplossingen waardoor mensen langer thuis kunnen blijven wonen.

Geschiedenis

Culsana B.V. is opgericht door Rob Doon. Zijn passie voor het ondernemerschap en de jarenlange betrokkenheid vanuit verschillende managementfuncties bij diverse zorgprojecten hebben er in 2011 voor gezorgd dat Rob zich heeft toegelegd op het ondernemen in de zorgsector. In de afgelopen jaren is Culsana uitgegroeid tot een familiebedrijf waarin we met een gedreven team onze klanten van dienst zijn.

Samen met zorgprofessionals grijpen wij iedere kans aan om innovatieve, duurzame en zorg verlichtende producten te ontwikkelen. Uitdagingen gaan wij met een grote hoeveelheid positieve energie en enthousiasme aan.

Door mantelzorg te verlenen aan een ziek familielid is ons respect voor zorgverleners nog meer toegenomen. Onze werkwijze is dan ook volledig gericht op de wensen en behoeften van de mensen die zorg verlenen en zorg nodig hebben. Deze combinatie maakt het mogelijk om zorgverlichting te realiseren!

Onze producten zijn volledig gericht op functionaliteit, comfort, preventie en kostenbesparing. Dit wordt gerealiseerd door onze kennis en ervaring te combineren met die van zorgprofessionals.

Zo zijn door diverse samenwerkingen onze onderstaande producten ontwikkeld:

• Culsana Medical Balance zorgmatras samen met de Decubitus Stichting.
• Culsana Medical Seat (rolstoel)zitkussen samen met Adelante.
• Culsana Medical Breath hoofdkussen samen met Stichting Pergamijn.
• Culsana Easy Breath (ademdoorlatend) hoofdkussen samen met Kempenhaeghe uit Heeze.

Onze merkwaarden

Culsana staat voor innovatieve zit-en ligoplossingen die zorgverlichting realiseren bij mensen die zorg verlenen en die zorg nodig hebben. Deze belofte in combinatie met onze missie zijn samengevat in onderstaande merkwaarden:

Bewegingsvrijheid:
Mensen met een fysieke of geestelijke beperking zijn vaak gebonden aan hun bed en/of hun (rol)stoel, hierdoor is hun bewegingsvrijheid erg beperkt. Wij ontwikkelen zit-en ligoplossingen om de bewegingsvrijheid van deze mensen die zorg nodig hebben te maximaliseren.

Zorginnovatie:
Innovaties zijn essentieel voor het Nederlandse zorgsysteem, aangezien deze onbetaalbaar dreigt te worden. Daarom richten wij ons op het realiseren van innovatieve en duurzame oplossingen die de zorg betaalbaarder maken.

Zorgverlichting:
Onze producten dragen bij aan het verlichten van de werkzaamheden van mensen die zorg verlenen. De unieke productkenmerken zorgen ervoor dat mensen die zorg nodig hebben zich vrijer kunnen bewegen en gemakkelijker te verplaatsen en te verzorgen zijn.

Preventie:
De bewezen preventieve werking van onze producten zorgen voor minder decubitus (doorligwonden) en sneller herstel. Dit heeft een positief effect op het welzijn van de mensen die zorg nodig hebben en op de betaalbaarheid van de zorg. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Interesse?
Neem contact op!

Referenties

Benieuwd wat andere mensen van Culsana vinden?

Culsana ontwikkelt, samen met (zorg)professionals, en produceert vernieuwende zit- en ligoplossingen die zijn afgestemd op de behoefte in de (zorg)markt.

Door onze werkwijze leveren wij een bijdrage aan innovatieve, duurzame én vaak kostenbesparende oplossingen voor vrijwel ieder vraagstuk.

Informatie

Werkplaats
Breinder 9C 6365 CX Schinnen

Kantoor
Pastorijstraat 66 6361 AK Nuth

info@culsana.com

045 – 561 09 24